Ads 468x60px

.

.

duminică, 5 ianuarie 2014

Review Vichy Purete Thermale 3 in 1

Buna dragelor,

  Am promis de cateva zile un review,dar am tot amânat pentru ca aveam alte cateva postări pregătite.
  Imi place sa testez mereu lucruri noi,nu prea sunt fidela doar anumitor produse.Sunt foarte putine cele ce mi- au  captat atenția si nu am renunțat la folosirea lor.
    De cateva luni am primit un produs care acum mi- a devenit foarte drag si anume demachiantul 3 in1 Purete Thermale de la Vichy.
  Nu l-am folosit de îndată de l-am primit si asta dorita apelor micelare a căror fană sunt si aveam ceva rezerve de consumat.
   Recunosc insa ca odata ce l-am folosit nu am mai renunțat la el si asta pentru ca mi se pare perfect.
   Si acum sa va spun si de ce:este foarte placut pe piele,nu irita,nu are parfum,nu are parabeni si este un produs 3 in 1.Si acest 3 in 1 înseamnă ca este un demachiant atat pentru zona ochilor cat si pentru întreg tenul,dar si un toner in acelasi timp.
  Dezavantajul ar fi prețul,ajunge undeva la 15 RON pentru 30 ml,54 pentru 200 ml si 58 pentru 300 de ml.Asta pe site-ul celor de la Aoro.ro.
 
Producătorii prezintă produsul ca fiind lapte demachiant,loțiune tonică si demachiant de ochi intr-un singur produs.Contine apa termală Vichy si extract de shea,ce acționeaza ca un magnet asupra impuritatilor .
  Formula sa este testata pe piele si ochi sensibili cat si pe purtătorii de lentile.Este un produs testat dermatologic si oftalmologic.
  Se aplica usor cu o discheta demachianta si se maseaza,neavând nevoie de clătite.
   
Eu il folosesc doar seara si din instinct clătesc tenul cu apa rece...o obisnuinta la care nu pot renunța.

Recunosc ca desi este un produs scumpicel l-as recumpara si asta pentru ca oricum cumpăram 3 produse diferite si făcând un calcul ajungeam cam tot acolo.Plus ca nu mi-a iritat tenul absolut deloc si este destul de spornic.

In concluzie... de la mine un mare DA pentru acest produs.



  

2 comentarii:

  1. Eu clatesc fata cu apa calduta, nici rece, nici calda. Multumim pentru review. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere....Multumesc de feedback...e o placere pt mine,mai ales ca te urmaresc de ceva timp..

      Ștergere

 
Blogger Templates